Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat - lam - helt enkelt

2005, Innbundet, Norsk Bokmål

272,-299,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I denne boken får leseren mye mer på kjøpet enn spennende oppskrifter. Her får leseren innsikt i det man trenger å vite om lammekjøttet, om hvordan råvarene bør behandles, og anbefalinger av det utstyret og de redskapene som er best egnet for tilberedning av lam. Ikke minst dreier det seg om det viktige tilbehøret. I tillegg til krydderet, får man oppskrifter og råd om tilberedning av salater, sauser og grønnsaker - utvalgt og tilberedt slik at kombinasjonen med lammet gir himmelske smaksopplevelser. Her presenteres ca 30 gjennomprøvde, varierte og spennende retter, stekt på ulike måter, kokt, grillet og woket. Prikken over i.en handler for mange om å velge riktig drikke til måltidet, derfor er det alltid forslag til hvilken vin, eller annen drikke som passer best.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gabrielsen, Endre (for) ; Randem, Mette (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    88
  • Serienavn

    Mat og vin - helt enkelt
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788276834055

Kundeanmeldelser

Frakt og levering