Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat - gris - helt enkelt

2006, Innbundet, Norsk Bokmål

90,-99,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I denne boken får du kunnskap om gris som råvare i sin helhet, et lite blikk tilbake i tid (litt historikk), kvaliteter, hva skal du se etter i butikken, hvordan skal kjøttet behandles, stykningsdeler og hvilke forskjellige stykker som passer til hvilke retter. Du får en kort innføring i forskjellige produkter laget av gris, hvilke smaker som passer til - vin/ drikkeforslag, og ikke minst, 30 varierte retter til forskjellige anledninger.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gabrielsen, Endre (for) ; Randem, Mette (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    87
  • Serienavn

    Mat og vin - helt enkelt
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788276834208

Kundeanmeldelser

Frakt og levering