Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat hjemmefra - tradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge : (og med noe inspirasjon fra utlandet)

2017, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Verdens beste mat, servert av en av verdens beste kokker!

Betasuppe, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, lettsaltet torsk, komle, røkt kolje og rømmegrøt. Tradisjonelle norske hverdagsretter blir her presentert side om side med mer nye, moderne, men godt innarbeidde norske retter som fredagstaco, pizza, sashimi, hamburger og chili con carne.

Bocuse d`Or-sølvvinner og Norges beste kokk, Christopher Davidsen, Doffy blant venner, har mer enn mange andre opplevd hva vårt langstrakte land har å by på i matveien gjennom en barndom på flyttefot fra det ene stedet til det andre. Christopher bodde 19 ulike steder før han var 6 år, og kjenner den norske hverdagsmaten godt.

I Mat hjemmefra får vi høre historien om Doffys trøblete barndom, om en mor som var narkoman, om ulike beredskapshjem til han endelig fant sin fosterfamilie, men også om en utagerende ungdomstid som til slutt endte opp med at han på et tidspunkt bestemte seg for å bli kokk. Og ikke en hvilken som helst kokk, men verdens beste kokk. I 2017 sto han på pallen i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or, i Lyon.

Her får du 100 oppskrifter på norsk hverdagsmat, tradisjonell og moderne, enkelt forklart og lekkert dandert. Servert av en av verdens beste kokker.

Anmeldelser av Mat hjemmefra:

«En av de store fordelene med Bocuse d.Or-sølvvinner Christopher Davidsens første kokebok er at han verken prøver å frelse helsen vår eller late som om vanlige folk på vanlige kjøkken kan slenge sammen avanserte retter som store team med kokker bruker lang tid på å lage. I stedet får vi gode oppskrifter på herlige hverdagsretter, helgekos og en og annen festmiddag.» Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Davidsen, Christopher (for) ; Ringe, Fredrik ()
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    175
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    4. sep. 2017
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248920236

Kundeanmeldelser

Frakt og levering