Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Matleksikon

2007, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Matleksikon er en komplett kokebok som dekker norsk og internasjonal matlaging. Boken er tenkt som et hjelpemiddel, enten en arbeider profesjonelt med mat eller har det som interesse. Leksikonet inneholder: 20.000 oppslagsord knyttet til matuttrykk, råvarer, meny og menykomponering, menyoversettelse, garnityrnavn, matlagingsmetoder og tilberedning av retter. Oppslagsordene omfatter bl.a.: 12 000 oppskrifter, som gjør boken til en komplett, profesjonell kokebok som kan brukes av amatøren så vel som den profesjonelle. Alle tilberedningsmetoder er beskrevet med trinnvis fremgangsmåte. Oppskriftene dekker godt både det klassiske og moderne norske og internasjonale kjøkken. 3 000 garnityrnavn. For de garnityrnavn hvor en kjenner bakgrunnen til navnet er denne oppgitt. I tillegg er det oppført hvilke råvarer som er tilberedt med dette garnityrnavnet. 1500 råvarer med informasjon om opprinnelse, status som handelsvare, sesong, lagring, næringsverdi, forarbeid og bruk av råvaren i matlagingen. Matleksikon vil være et skattkammer for alle matinteresserte og et uunnværlig hjelpemiddel for alle som ønsker å utvikle sine kjøkkenferdigheter. Forfatteren, Kjell E. Innli, er kokk og lærebokforfatter for utdanning av kokker og servitører. Han har også vært redaktør av Vårt norske kjøkken og Fra bestemors kjøkken.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Innli, Kjell E. (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kom Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    1103
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc.
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788292496442

Kundeanmeldelser

Frakt og levering