Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Med natur på menyen - vår, sommer, høst, vinter

2007, Innbundet, Norsk Bokmål

318,-349,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Mat med lokal tilknytning For den unge kokken Charlotte Mohn er stikkordet mat med lokal tilknytning. Hun serverer her over 100 retter laget av gode, velsmakende råvarer. Charlotte ønsker å bruke det hennes egen bygd har å by på. Skogens spiskammer bidrar med kjøtt, sopp og bær. Gjedda fiskes i Glomma, og svin, storfe, lam og spedgris får hun fra bønder i området. Resultatet blir utsøkt, men enkel mat med lokalt tilsnitt.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Mohn, Charlotte (for) ; Hensley, Jim (ill) ; Hensley, Nina Dreyer (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Gyldendal Norsk Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    191
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788205370647

Kundeanmeldelser

Frakt og levering