Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Molekylær gastronomi for alle

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

345,-379,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk




Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er ”forskning på og utvikling av det lekre og delikate”. Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.
Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som:
- Souse-vide

- Sfærifikasjon

- Kulinarisk røyk

- Luft, skum og espuma

- Varme og kalde geléer

- Transglutaminase

- Hurtiginfusjon

- Ultrasonisk homogenisering
Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet.

Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Youssef, Jozef (for) ; Røed, Erik (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Molecular cooking at home
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    240
  • Emnekategori

    Matlaging ved hjelp av spesielle kjøkkenredskaper eller -utstyr
  • Kom i salg

    4. sep. 2014
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202445478

Kundeanmeldelser

Frakt og levering