Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

2009, Innbundet, Norsk Bokmål

545,-599,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Beste norske kokebok 2009

Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake.
Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet.

Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene.
Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?
Yngve Ekern, Aftenposten

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Rørdam, John (for) Schakenda, Morten (for) Rødah
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2009
  • Antall sider

    192
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker
  • Kom i salg

    14. sep. 2009
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788203237157

Kundeanmeldelser

Frakt og levering