6
«En kokkefest, der Stiansen hyller norske råvarer og løfter fram gode kolleger. Og ikke minst fantastiske oppskrifter.»
- Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad
5
«En kokebok med både enkle og avanserte oppskrifter knyttet til spennende reportasjer fra norske matperler, samt krydret med Stiansens personlige historier. Boken gir deg ikke bare et innblikk i lokal matkultur, men inspirerer også til å bruke mer av det vårt langstrakte land har å by på.»
- Nathalie Ngo, VG
«Boken er spekket med gode matopplevelser fra øst til vest og sør til nord.»
- Hjemmet
«Boken er spekket med gode matopplevelser fra øst til vest og sør til nord.»
- Hjemmet
«En veldig trivelig kokebok der Bent har samlet Norge til et matrike. Audun Aagre har tatt de flotte bildene.»
- Vi Menn
«En veldig trivelig kokebok der Bent har samlet Norge til et matrike. Audun Aagre har tatt de flotte bildene.»
- Vi Menn
«Boken er svært delikat, og til stor inspirasjon.»
- Marie E. Andresen,, Telemarksavisa
«Denne boken er spekket med gode matopplevelser.»
- Mor Hubro, Norsk Ukeblad