Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Norsk mat

2005, Pocket, Norsk Bokmål

208,-229,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Barmen, Lars (for) ; Jalland, Erik (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    160
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248905578

Kundeanmeldelser

Frakt og levering