Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Norsk sjømat - fisk, skjell, skalldyr

2001, Innbundet, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Barmen, Lars (for) ; Jalland, Erik (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    The best of Norwegian seafood
  • Utgivelsesår

    2001
  • Antall sider

    175
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248901631

Kundeanmeldelser

Frakt og levering