Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Norwegian cooking

2003, Innbundet, Engelsk

363,-399,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Norwegian Cooking, er først og fremst en bruksbok. Her er de gode, tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Her er mat med dialekt, og her er spennende retter der utenlandske impulser har fått slippe til.
Felles for dem er at det er smakfull og sunn mat som alle kan lage. Mest hverdagsmat og noe festmat.
Norsk matkultur hviler på en solid tradisjon. Utgangspunktet er gode og rene råvarer og en relativt enkel tilberedning, der den ferdige retten smaker av råvaren. Det er denne tradisjonen boken ønsker å gi nye impulser til. Mat på norsk . slik vi liker å lage den.


Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Grønli, Espen (ill) ; Hanssen, Bjarne Håkon (red)
  • Forlag/Utgiver

    BlinkeForlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Tittel på originalspråk

    Mat på norsk
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    288
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788290823967

Kundeanmeldelser

Frakt og levering