Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Nytt brød - godt bakverk uten gluten

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

179,-299,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Blohm, Maria (for) ; Frej, Jessica (for) ; Tredal, Filippa (ill) ; Myhr, Eirik (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Gott bröd
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    143
  • Kom i salg

    15. aug. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788281735491

Kundeanmeldelser

Frakt og levering