Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Perfekt viltkjøtt - Kirstens beste tips

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-5 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen.

«Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage.

Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger.

Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider!

Om forfatter og fotograf:
Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014.

Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Winge, Kirsten (for) ; Nohr, Arne (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    124
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Kom i salg

    24. aug. 2016
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241910975

Kundeanmeldelser

Frakt og levering