Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Rå vare - årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

Terningkast 5
  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter
Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Her får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem.
Her er oppskrifter på retter man får servert av kjøkkensjefene på Ekebergrestauranten, Argent Restaurant, Maaemo, Festningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant, Sabaki, Grilleriet, Tjuvholmen Sjømagasin, Fursetgruppen Catering og nyåpnede Grand Café.
Bjørn Tore Furset er fra Stranda på Sunnmøre og er utdannet kokk. Han startet sitt eventyr på Lofoten Fiskerestaurant i 1996 som han senere kjøpte. Dette var starten på Fursetgruppen restaurant group. I dag driver han flere individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Han har i denne boken stått for utvalget av kjøkkensjefer og sydd bidragene sammen i samarbeid med markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Nygård-Hansen, som også har en sterk lidenskap og interesse for mat. De utsøkte bildene er tatt av en av våre fremste matfotografer, Stian Broch.

Anmeldelser av Rå vare:

5
"Boken gir et riktig matbilde av Oslo restaurantverden. Laget av de beste kokkene i Oslo, samlet sammen av Bjørn Tore Furset og krydret med vakre bilder og gode oppskrifter."
- Svein Lindin, Vinofil.no

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Furset, Bjørn Tore (for) ; Nygård-Hansen, Marianne (for) ; Broch, Stian (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    230
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    26. sep. 2016
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202504601

Kundeanmeldelser

Frakt og levering