Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Slakting & skjæring - storfe, sau, gris, vilt

2025, Innbundet, Norsk Bokmål

349,-

Fri frakt
På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

ENDELIG EN BOK OM SLAKTING OG PARTERING
Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn.
Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 22 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder.
Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles.
Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du -bare- er generelt matinteressert.
Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Espedal, Stian (for) ; Bøe, Halvard ()
  • Forlag/Utgiver

    Dreyer Bok AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2025
  • Antall sider

    220
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Kom i salg

    31. mars 2025
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788293913412

Kundeanmeldelser

Frakt og levering