Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Smak på Ryfylke

2023, Innbundet, Norsk Nynorsk
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Matbok med oppskrifter på gamle og nye rettar pakka inn i personleg og lokal mathistorie, miljø og landskap. Kva er ekte Ryfylkemat? Veldig søte ting, seier ein. Tørrfisk med steikt flesk, ein annan. Fiskekomler, seier ein tredje. Smak på Ryfylke byr på tradisjonell ryfylkemat som det framleis er aktuelt å laga. Forfattaren byr på sitt eige kjøkken i ein personleg presentasjon av mat og mathistorie, kultur og landskap. Dette er ikkje kokkekunst, men kollektiv kjøkkenkunst, oppskriftene slik dei vandrar frå hus til hus. Om du lurer på korleis mor krydra kjøtkakene, eller korleis ho laga den gode fiskegratengen, skal du finna oppskrift her. Samtidig får du nyare rettar frå ryfylkekjøkkenet, som laks med pesto, ostekake og tomatsuppe med kvitløk og chili.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Grønstøl, Sigrid Bø (for) ; Bakke, Berit Bø ()
  • Forlag/Utgiver

    Sturnus Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2023
  • Antall sider

    219
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Sosial- og kulturhistorie
  • Kom i salg

    13. nov. 2023
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788299755580

Kundeanmeldelser

Frakt og levering