Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Smaker det er verdt å ta vare på - kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom

2017, Innbundet, Norsk Bokmål

454,-499,- i butikk

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.

I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Rørdam, John (for) ; Schakenda, Morten (for) ; Pettersen, Lars Petter ()
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    167
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    11. okt. 2017
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788203296819

Kundeanmeldelser

Frakt og levering