Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Solbær - oppskrifter, helse og dyrking

2005, Innbundet, Norsk Bokmål

209,-349,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I denne boka trekkes solbær for alvor inn i det moderne kjøkken. Solbær kan med stor hell brukes både til kjøtt og fisk, desserter, kaker og julegodter, smoothies og barnemat. Her får du oppskriftene! Tradisjonelt har solbær vært brukt til saft og syltetøy, som turdrikk og enkel medisin. Men smaken gir så mange flere muligheter. SOLBÆR er full av tradisjonelle og nyutviklede oppskrifter fra inn- og utland. Helse og sunnhet har alltid vært knyttet til solbær. Høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter kan blant annet bidra til å forebygge hjertekarsykdommer, kreft og aldersdemens, samt styrke immunforsvaret. SOLBÆR forteller også gårds- og kulturhistorien knyttet til gården Mølstad vestre, og gir råd for dyrking av solbær. Utgitt i samarbeid med Messel Forlag.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Mølstad, Stine (for) ; Sveinsen, Charlotte Holberg (for) ; Kristiansen, Arild (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    175
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252928617

Kundeanmeldelser

Frakt og levering