Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Surdeig i alt

2024, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer.
Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken.
I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer.
Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt!
Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gausel, Margrethe (for) ; Gausel, Margrethe ()
  • Forlag/Utgiver

    Dalheim gård Margrethe Gausel
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2024
  • Antall sider

    228
  • Kom i salg

    6. juni 2024
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788269370706

Kundeanmeldelser

Frakt og levering