Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Surdeigsbrød

2011, Innbundet, Norsk Nynorsk

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Å bake med surdeig er så enkelt som berre det - og
samstundes eit mysterium. Dette er ei funksjonell og praktisk kokebok for deg som vil bake dine eigne surdeigsbrød.

Boka tar for seg ulike omgrep kring surdeig,
oppskrifter på fleire typar deigar, den viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Her er oppskrifter på lyse, mellomgrove og grove brød, og også nokre spesialbrød, både syrlege og milde. Du får 23 gjennomprøvde oppskrifter, underhaldande tekstar og tips, og også ei ordliste over viktige baketermar.

Martin Johansson er heimebakaren bak den populære bloggen «Pain de martin». Han har skapt bakefeber med denne boka i sverige, og har
også gitt ut boka «Enklare brød», om kna- og eltefrie brød.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Johansson, Martin (for) ; Söderström, Anna O. (ill) ; Wettainen, Stefan (ill) ; Borgund, Oline (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Det Norske Samlaget
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Surdegsbröd
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    103
  • Kom i salg

    10. aug. 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252179675

Kundeanmeldelser

Frakt og levering