Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Sushi - fra hav til fat

2013, Innbundet, Norsk Bokmål

177,-195,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet.
Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og
metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert.
Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former
for filetering og tilberedning av fisk og sjømat fra norske
farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av
ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi
og sashimi.

Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr
vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker
som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk.
Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og
sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer
av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter
og nyttige ordlister.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Austbø, Arne (for) ; Vidnes, Jørgen (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Taku AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    171
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc.
  • Kom i salg

    29. nov. 2013
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788299901109

Kundeanmeldelser

Frakt og levering