Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Ta kaka

2005, Innbundet, Norsk Nynorsk

368,-

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

TA KAKA Frå hellebakst til kunstferdige konditorkaker. Frå julekaker til lekre dessertar. Rikhaldige kakebord er tradisjon når noko skal feirast på Vestlandet. TA KAKA serverer for første gong vestlandskakene på eitt brett. Dette er ei norsk kakebok der kakene vert sette inn i ein større kulturhistorisk og geografisk samanheng. TA KAKA er ei reise i tid og rom: vi ser på utviklinga frå dei første enkle bakverk i tidleg mellomalder og fram til dagens moderne kakekunst. Boka er òg ei reise på Vestlandet, frå Egersund i sør til Kristiansund i nord. Kaketradisjonar frå bygd og by er med, ikkje minst frå kakehovudstaden Bergen. TA KAKA inneheld kring 200 oppskrifter frå heile Vestlandet og er rikt illustrert. Lat deg inspirere av flotte bilete til spennande kakebakst! Hovudfotograf er Oskar Andersen. Åse Kongsvik (f.1962) driv Henjatunet gardskjøken i Leikanger, der ho serverer festmat med lokale, økologiske råvarer. Kari Støfringsdal (f.1947) er bondekone i Jølster og har sentrale verv i Norges bygdekvinnelag. Ho er utdanna faglærar i husstell, og held mange kurs og føredrag om mat. Åse og Kari har tidlegare skrive bøkene Fjordamat - Kokeboka for Sogn og Fjordane og Alle tiders Fjordamat - til høgtider og merkedagar, begge Selja Forlag. Heidi Brunstad-Øyehaug (f.1962) er lærar ved Høgskulen i Volda, avd. heimkunnskap. Ho har tidlegare skrive boka Bakebok for mannfolk - og folk flest.

Anmeldelser av Ta kaka:

"Ta kaka er ei vakker bok som byr på både kunnskap og freistingar av alle baksteslag...Denne må ein berre ha. Gå heim og bak!"
- Hardanger Folkeblad

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Brunstad-Øyehaug, Heidi (for) ; Kongsvik, Åse (for) ; Støfringsdal, Kari (for) ; Andersen, Oskar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Selja Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    223
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788291722566

Kundeanmeldelser

Frakt og levering