Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Takkemat - flat mat på takke og i panne

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

249,-429,-

Tilbud
På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt.

Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hasselberg, Ane Nordvik (for) ; Karlsen, Gry Nordvik (for) ; Hasselberg, Ane Nordvik (ill) ; Karlsen, Gry Nordvik (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    158
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker, Matlaging ved hjelp av spesielle kjøkkenredskaper eller -utstyr
  • Kom i salg

    1. aug. 2016
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248917762

Kundeanmeldelser

Frakt og levering