Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tang & tare - et hav av mat

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

345,-379,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk

Grønnsaker fra havet - trendy, sunt og veldig godt


Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk.


Sjøens grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter - fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters - og alle med tang som en naturlig ingrediens.


De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter. Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod.


En fabelaktig bok som vil inspirere deg til å bruke tang og tare i all former for mat - anbefales!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Christiansen, Zoe (for) ; Seifert, Claudia (for) ; Martinsen, Hanne (ill) ; Westgaard, Lisa (ill) ; Jahr, Mette-Cathrine (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Tang & tare
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    183
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Kom i salg

    21. apr. 2016
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • EAN

    9788202509583

Kundeanmeldelser

Frakt og levering