Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tørrfisk - kystkultur, kokekunst, Querini

2018, Innbundet, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka har blitt til på tørrfiskøya Røst. Der vi følger tørrfiskens årshjul - fra skreien blir halt over rekka av dyktige og kvalitetsbevisste fiskere, tatt på land, sløyet, sperret og hengt på hjell for vind og vær, tatt inn som knakende tørr fisk på forsommeren og sortert av kyndige vrakere, for å ende på et middagsbord i Messina eller Vicenza - eller kanskje et sted i Norge. Oppskriftene i boka er fra dagens kjøkken i Norge og fra Italias mange regioner.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Johansen, Elisabeth (red) ; Pedersen, Anne Cecilie (red) ; Stamnes, Einar (red)
  • Forlag/Utgiver

    Orkana Forlag A/S
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2018
  • Antall sider

    158
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat, Nasjonale og regionale kjøkken, Sosial- og kulturhistorie
  • Kom i salg

    4. apr. 2018
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788281043176

Kundeanmeldelser

Frakt og levering