Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tørrfisk til begjær

2008, Innbundet, Norsk Bokmål

450,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Notaker, Henry (for) ; Renaa, Sven Erik (for) ; Westbø, Ulla (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Messel Forlag A/S
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2008
  • Antall sider

    128
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Kom i salg

    20. nov. 2008
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788276310986

Kundeanmeldelser

Frakt og levering