Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tradisjonsmat

2021, Innbundet, Norsk Bokmål

454,-499,- i butikk

Terningkast 6
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Resultatet er en varm, levende og personlig kokebok - og en nyttig, allsidig og inspirerende grunnbok i det norske kjøkkenet, skrevet av Norges kanskje fremste kokebokforfatter i dag.

Anmeldelser av Tradisjonsmat:

6
«Tom Victor Gausdal framstår så ujålete som vel mulig. Om det er supper, fisk, kjøtt, grønnsaker, dessert og kaker eller bakst og grønt det handler om, så har han og mormor noe inderlig og ekte på hjertet.»
- Tor Hammerø, Nettavisen

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gausdal, Tom Victor (for) ; Johnsen, Mari Kanstad (ill) ; Pettersen, Lars Petter ()
  • Forlag/Utgiver

    Forente Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2021
  • Antall sider

    255
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    27. sep. 2021
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788232804306

Kundeanmeldelser

Frakt og levering