Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Tradisjonsmat fra Gauldalen

2021, Innbundet, Norsk Bokmål

319,-350,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

I denne kokeboka ønsker jeg å dele mine matgleder med deg. Jeg har vært så heldig at jeg har arvet mange matskatter, både fra Gauldalen og resten av Trøndelag. Så vidt meg bekjent, finnes det ingen kokebøker fra Midtre Gauldal og Melhus kommune om tradisjonsmat, men mange kokebøker fra bygdene rundt omkring, som Rennebu, Oppdal og Røros. Tradisjonsmat er en sterk kulturbærer, og det er viktig at matkulturen fra Gauldalen blir tatt vare på og ført videre til yngre generasjoner.

Jeg er opptatt av å ta vare på norske mattradisjoner og bevare trøndersk matarv fra tidligere generasjoner. Samtidig er jeg nysgjerrig på utenlandsk mat, men denne kokeboka er begrenset til å kun omhandle norsk tradisjonsmat. Jeg ønsker å formidle matglede, gi tips til enkle hverdagsretter og presentere mat til fest og høytid. Boka inneholder oppskrifter på mat fra Trøndelag og typisk norsk mat. Ettersom jeg er gift med en nordlending, har jeg også noen oppskrifter på fiskeretter og lefsebakst fra nord

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Larsen, Berit Bordal (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kolofon Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2021
  • Antall sider

    155
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    23. juli 2021
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788230022214

Kundeanmeldelser

Frakt og levering