Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Vår ære og vår mat

2012, Pocket, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I Vår ære og vår mat blir vi med leseren inn på kjøkkenet til forfatterne Gert Nygårdshaug og Torgrim Eggen. Her forteller de hva de gjør når de lager mat og hvorfor. De røper smakfulle hemmeligheter, og vi får vite hva slags mat som må til når litteratur skrives. Her er full pakke: fra Torgrims amerikanske frokost, gjennom lunsjmåltider,småretter, supper, forretter, hovedretter og desserter til Gerts gedigne ostefat.
Det vil videre bli et gjensyn med Gerts og Torgrims romanfigurer (som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av god mat) med et lite utvalg fra den skjønnlitterære backlisten.I tillegg til hjemlige favoritter fra Nygårdshaugs Tynset og Eggens Elg i solnedgang, får vi innblikk i matens betydning i den litterære research og blir med til Lisboas bakgater, Egypts pyramider, franske restauranter, New Yorks Harlem, mexicanske cantinaer, sveitsiske alper, spanske tyrefekterarenaer og Berlins matmarkeder.
Helene Uri dukker opp i en viktig gjesterolle der hun styrer en samtale med herrene Eggen og Nygårdshaug om forholdet mellom mat og litteratur. Med andre ord: en matbok som gir leseglede.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Eggen, Torgrim (for) ; Nygårdshaug, Gert (for) ; Audestad, Paal (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2012
  • Antall sider

    171
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    7. sep. 2012
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202363628

Kundeanmeldelser

Frakt og levering