Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Verdens beste pizza - en reise i tykt og tynt : over 60 oppskrifter og utallige tips fra pizzaeliten i Italia og USA

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

454,-499,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Dette er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.

Craig Whitson, Tore Gjesteland, Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og deres venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige pizzapersonligheter i verden. Boka handler om opplevelser og spennende møter. Den er full av tips og råd fra alle kanter av pizzaverdenen
de som produserer tomater, mel og oster, pizzabakere, journalister, bloggere, ledere i store pizzakjeder, historikere og andre som jobber bak kulissene, for å gi oss det som muligens er verdens mest populære matrett. Her er mer enn 50 eksepsjonelt gode pizzaoppskrifter. Noen av oppskriftene er guttas egne, andre har de fått fra noen av verdens beste pizzaioloer.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gjesteland, Tore (for) ; Hansen, Kenneth (for) ; Whitson, Craig (for) ; Widén, Mats (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    397
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    4. aug. 2014
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248913573

Kundeanmeldelser

Frakt og levering