Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Komlelandet - ei reise i raspeballen sitt kokevatn

2013, Innbundet, Norsk Nynorsk

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Komler, komper, ball, raspekaker, potetball, klubb, blandaball, dirty snowballs. Denne matretten har ein viktig plass i hjarta til mange nordmenn.

Kjartan Brügger Bjånesøy har reist på kryss og tvers i raspeballen sitt kokevatn, på leiting etter kva som gjer komla eller raspeballen så spesiell. Frå sør til nord blir det servert komler på restaurantar, ferjer, kafear og hotell. Og kvar uke forsvinn nordmenn inn i komlekoma etter å ha ete for mykje.

Når blei komle ein matrett? Finst retten berrre i Norge? Kva et ein til komla? Skuldast kjærleiken til komla rein matglede, eller handlar det om identitet og nostalgi? Bli med forfattaren på ei reise til stader som Brooklyn og Baltikum, Stavanger og Slependen, Bryne og Bergen, Farsund og Kristiansund. Resultatet er ei bok full av humor, klokskap, gode forteljingar og oppskrifter.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Bjånesøy, Kjartan Brügger (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    191
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    12. aug. 2013
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248913269

Kundeanmeldelser

Frakt og levering