Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kvinnerolla og matkulturen - tørrfisk, sild og klippfisk : historie, oppskrifter

2016, Innbundet, Norsk Nynorsk

454,-499,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Med denne boka ynskjer Astri og eg å formidle verdien av kunnskapenom
kvinnerolla i eit historisk perspektiv. Me gjev deg innhaldet av kulturmodellen
og korleis ein kan nytte den i dag for å forstå kultur. Me ser at
det er viktig å formidle tidlegare generasjonars kunnskap. For oss er ikkje
tradisjon og kultur rett eller urett, dei er til ei kvar tid levande der dei er.
Bodil og Astri er opptekne av gode og reine råvarer, og den reine smaken
- her vil du få mange oppskrifter på korleis du på ein enkel måte kan trylle
fram matrettar av sild, klippfisk, boknafisk og lutefisk. Det er viktig for meg
at du finn glede i denne boka. Det er ei sterk, nær og skildrande
historie om
Astri og hennar liv i oppvekst under krigen og korleis kvinneperspektivet
har utvikla seg i henne etter desse hendingane.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Nordjore, Bodil (for) ; Riddervold, Astri (for) ; Gundersen, Mona ()
  • Forlag/Utgiver

    Trad mat AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    303
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Kjønnsgrupper: kvinner og jenter, Nasjonale og regionale kjøkken, Sosial- og kulturhistorie
  • Kom i salg

    6. sep. 2016
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788299849241

Kundeanmeldelser

Frakt og levering