Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Ekte italiensk pizza

2015, Innbundet, Norsk Bokmål

390,-429,- i butikk

Terningkast 5
På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Skap italiensk stemning og lag verdens beste pizza hjemme på ditt eget kjøkken! Vardøen viser hvordan du lager den perfekte pizzadeigen og tomatsausen og gir deg oppskrifter på en rekke nydelige pizzaer – tradisjonelle pizzaer som Margherita, Napoletana, Calzone og Quattro stagioni, og mer overraskende varianter som Mikke Mus-pizza, frokostpizza og Pizza nutella. Han gir også tips om hva man drikker til pizzaen og oppskrifter på aperitivi, antipizze og dolci.

Anmeldelser av Ekte italiensk pizza:

5
Også Jan Vardøen kommer med en pizzabok i år, Pizza Paradiso, med den freske undertittelen Hvordan lage verdens beste pizza (...) kjærligheten til Italia, bakerovnen og gode råvarer god som røde tråder gjennom boka. Bakerst i boka viser sågar Vardøen hvordan han har bygget sin egen pizzaovn. Han lover at man blir den kuleste pappaen i nabolaget med egenmuret pizzaovn. Agnete Bruns bilder av mat og folk er varme og herlige.
- Oppland Arbeiderblad
5
Også Jan Vardøen kommer med en pizzabok i år, Pizza Paradiso, med den freske undertittelen Hvordan lage verdens beste pizza (...) kjærligheten til Italia, bakerovnen og gode råvarer god som røde tråder gjennom boka. Bakerst i boka viser sågar Vardøen hvordan han har bygget sin egen pizzaovn. Han lover at man blir den kuleste pappaen i nabolaget med egenmuret pizzaovn. Agnete Bruns bilder av mat og folk er varme og herlige.
- Oppland Arbeiderblad

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Vardøen, Jan (for) Brun, Agnete (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    179
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    6. jan. 2015
  • Utgave nr.

    5
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202471613

Kundeanmeldelser

Frakt og levering