Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Europeiske nasjonalretter - Frankrike og Italia : delikatesser ved Middelhavet

2010, Innbundet, Norsk Bokmål

181,-199,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Europeiske nasjonalretter, Frankrike og Italia VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.Denne boken er noe mer enn en vanlig kokebok. Den presenterer også historie og kulturen fra de to landene, og på den måten er dette også en bok du kan kose deg med i godstolen i stua, ikke bare på kjøkkenet. God appetitt - nå går turen sørover!

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Bizos, Didier (ill) ; Thuesen, Nils Petter (ove) ; Myhra, Mailén Stubsveen (red)
  • Forlag/Utgiver

    Norsk Fakta Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2010
  • Antall sider

    381
  • Serienavn

    Nasjonalretter
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    25. okt. 2010
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788278881545

Kundeanmeldelser

Frakt og levering