Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Italia

2003, Innbundet, Norsk Bokmål

362,-398,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Tjersland, Dag (for) ; Uleberg, Hans Petter (for) ; Brun, Christian (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Dinamo Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    351
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    27. feb. 2008
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788280710277

Kundeanmeldelser

Frakt og levering