Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Omakase - japansk gourmet på 1-2-3

2022, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme.

Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene.

Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet.

Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Garfors, Gunnar (for) ; Pak, Vladimir (for) ; Hoseth, Haakon ()
  • Forlag/Utgiver

    Spartacus Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    190
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    1. nov. 2022
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788243014411

Kundeanmeldelser

Frakt og levering