Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Pasta og pizza - pluss litt risotto og sånt-

2015, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

Terningkast 5
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Anmeldelser av Pasta og pizza:

5
«Denne kokeboka er både grundig og lekker. (...) Christian Brun tar minst like deilige bilder av italiensk folkeliv som av maten, og Tjersland setter et umiskjennelig kokkepreg på boka.»
- Oppland Arbeiderblad
5
«Italiensk mat på sitt beste ... inspirerende å få denne vennlige og kompetente påminnelsen om hvor mange ulike pasta- og pizzavarianter man egentlig kan slå seg løs med. Tjersland tar utgangspunkt i det helt enkle: En god, hjemmelaget pastadeig. Så viser han oss hvordan vi kan trylle fram velsmakende måltider med et minimum av ingredienser ... Oppskriftene ledsages av like fristende bilder, både av mat og av klassiske italienske miljøer, slik at det også rykker litt i reisefoten.»
- Kine Hult, Stavanger Aftenblad
«En overskuddsbok om italiensk matkultur.»
- Dagbladet
«Pasta og pizza er et must for alle Italia-frelste!»
- Tara

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Tjersland, Dag (for) ; Brun, Christian (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    249
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    14. sep. 2015
  • Utgave nr.

    2
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788281693487

Kundeanmeldelser

Frakt og levering