Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Sushi - smak og teknikk

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

90,-99,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • På lagerhos 99 butikker

Boka viser hvordan man kan lage japansk sushi hjemme. Oppskriftene blir demonstrert trinn for trinn med fotografier. Boka gir også tips om etikette.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Barber, Kimiko (for) Takemura, Hiroki (for) O'Le
  • Forlag/Utgiver

    Spektrum Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Sushi
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    256
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    24. okt. 2011
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788231603382

Kundeanmeldelser

Frakt og levering