Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat og opplevelser - kokkefaglige artigheter : om hendelser, råvarer og måltider

2012, Pocket, Norsk Bokmål

300,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
En sjølbiografi er egentlig en undersøkelse av ens egen navle. Det kan være mye skjult i hudfoldene. Denne boken handler om Hendriks livsreise fra Nederland til Norge og videre til Sverige som pensjonist. Hvilke hendelser har påvirket han? Pregeårene i Nederland, Vekstringstida og voksenlivet i Norge eller de to årene i Sverige? Miljø, arv, sosial tilhørighet? Tja. Noe er klart. Mat har alltid vært en kjerneingrediens i Hendriks liv. Han spiser mat, han lager mat, han lager mat for andre og formidler matlagingsglede til de som vil lære mer.Men det er måltider, hobby og jobb. Det må da være flere ingredienser og tilbehør som former mannen?

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Grendel, Hendrik (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kolofon Forlag AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2012
  • Antall sider

    492
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc.
  • Kom i salg

    16. mai 2012
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788230009130

Kundeanmeldelser

Frakt og levering