Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mitt landlige kjøkken

2009, Innbundet, Norsk Bokmål

269,-449,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. - Mormormat: Nytt liv til gamle, gode oppskrifter - De glemte røttene: Rotfruktene puttes i smakfulle supper, grønnsaksmos og duftende ovnsretter - Den allsidige frukthagen: Sylting og safting tilrettelagt for dagens kjøkken - Hjemmebakt: Smak og duft fra egen bakst av brød, kjeks og kaker Kari Finngaard er forfatter, fotograf og fast medarbeider på matstoff i Lev Landlig. Boka er et samarbeidsprosjekt med bladet Lev Landlig.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Finngaard, Kari (for) ; Finngaard, Kari (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2009
  • Antall sider

    236
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    19. okt. 2009
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252932737

Kundeanmeldelser

Frakt og levering