Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China

2013, Innbundet, Engelsk

229,-

På fjernlager - sendes normalt innen 7 til 14 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
From the modern restaurants of Beijing to the home kitchens of Heilongjiang, Jilin, Liaoning, Hebei, Dhanxi and Shandong, this expert book presents traditional Mandarin cuisine and the foods of the northern provinces. Fabulous photographs by Martin Brigdale inspire and guide the cook.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Tan, Terry
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    160
  • Varenummer

    9781908991003

Kundeanmeldelser

Frakt og levering