Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat og vin i Frankrike - en kulinarisk reiseguide

2004, Pocket, Norsk Bokmål

336,-369,- i butikk

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger som Frankrike er så rik på. Hver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av både mat og vin. Hva er verdt å satse på, og hva bør man kjøpe med seg hjem? Arne Ronold er en av Norges fremste eksperter når det gjelder vin, og er mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler fra Danmark er vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster skriver blant annet om vin i den danske avisen Politiken, og også han er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ehler, Niels (for) ; Mønster, Jørgen (for) ; Ronold, Arne (for) ; Ronold, Arne (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Gastronomisk turist i Frankrig
  • Utgivelsesår

    2004
  • Antall sider

    187
  • Emnekategori

    Reisehåndbøker: mat- og drikkeproduserende regioner
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241903199

Kundeanmeldelser

Frakt og levering