Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Mat og vin i Nord-Italia - en kulinarisk reiseguide

2005, Pocket, Norsk Bokmål

149,-249,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I Nord-Italia finner du kulinariske verdensattraksjoner som baroloviner og hvite trøfler fra Piemonte, fisk fra Gardasjøen og Venezias tradisjonsrike kjøkken. Med denne reiseguiden kan du på egen hånd utforske det ypperste av gastronomiske opplevelser i dette kulturlandskapet. Nord-Italias syv regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale råvarer og produsenter av både mat og vin. Og du finner svar på hva som er verdt å nyte på stedet, og hva som er lurt å kjøpe med seg hjem. Trioen bak denne reiseguiden er: Arne Ronold: Norges fremste ekspert på vin og mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler: dansk vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster: vinskribent i den danske avisen Politiken og forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ehler, Niels (for) ; Mønster, Jørgen (for) ; Ronold, Arne (for) ; Ronold, Arne (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Gastronomisk turist i Nord-Italien
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    179
  • Emnekategori

    barer, kafeer, Reisehåndbøker: mat- og drikkeproduserende regioner, Reisehåndbøker: restauranter, vertshus
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241903649

Kundeanmeldelser

Frakt og levering