Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Bakeråstoffer

2007, Pocket, Norsk Bokmål

299,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Børresen, Leif (for) ; Børnes, Torill (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    128
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405846

Kundeanmeldelser

Frakt og levering