Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Bakerboka - lærebok for vg2/3 bakerfaget

2022, Pocket, Norsk Nynorsk

849,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Bakerboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som baker, og den er skrevet etter ny læreplan fra 2021.

Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i bakeriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet.

Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida.

For vg2 baker og konditor tilbys også disse bøkene:

Konditorboka

Trygg mat, bransje og arbeidsliv

Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og konditorbransjens landsforening, og prosjektet har fått støtte fra utdanningsdirektoratet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Løvaas, André (for) ; Moldestad, Anette (for) ; Uhlen, Anne Kjersti (for) ; Volden, Erlend Løken (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Bakerboka
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    319
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    20. apr. 2022
  • Utgave nr.

    2
  • Varenummer

    9788211044570

Kundeanmeldelser

Frakt og levering