Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Bransje, fag og miljø - restaurant- og matfag vg1

2007, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boken er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar først og fremst for seg de ulike bransjene, fagene og yrkene innen restaurant- og matfagene. Men vi lærer også om regelverk og om merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonene i arbeidslivet, rammebetingelser og konkurranseforhold. Og ikke minst lærer vi hva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker og har bred arbeidserfaring fra fiskehandel, forskningsinstitutt og en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Keeping, David (ill) ; Olsen, Britt Elisabeth (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Bransje, fag og miljø
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    125
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788245005516

Kundeanmeldelser

Frakt og levering