Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Fra råvare til mat og drikke

2006, Innbundet, Norsk Bokmål

580,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Boka er delt inn i sju deler/kapitler: 1 Råvarer og matvaregrupper 2 Råstoff fra sjø og vassdrag 3 Kjøtt fra landbruk og naturen 4 Konserverte råvarer 5 Baking 6 Matlaging 7 Servering Råvarene er beskrevet med tekst og fargefotografier. Grunnleggende oppskrifter og metoder behandles i et eget kapittel om matlaging. Framgangsmåtene er beskrevet med tekst og trinn-for-trinn strektegninger. Næringsstofftabellen som følger boka gir detaljerte opplysninger om de ulike råvarene og kan også brukes i faget kosthold og livsstil. Det er arbeidsoppgaver etter hvert kapittel. Boka er laget slik at den skal inneholde tilstrekkelig lærestoff både for programfaget og for prosjekt til fordypning. Noe lærestoff er merket med orientering/prosjekt til fordypning.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Innli, Kjell E. (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Frå råvare til mat og drikke
  • Utgivelsesår

    2006
  • Serienavn

    Restaurant- og matfag
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405402

Kundeanmeldelser

Frakt og levering