Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kjøkkenhygiene - kokkfag og servitørfag

2000, Pocket, Norsk Bokmål

300,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Har begrepsforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Aas, Jan (for) ; Børresen, Leif (for) ; Eliassen, Svein (for) ; Haugli, Marit (for) ; Larsen, Johs. (for) ; Mårteig, Thor (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2000
  • Antall sider

    163
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Varenummer

    9788258404405

Kundeanmeldelser

Frakt og levering