Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kjøtt og kjøttprodukter

2007, Pocket, Norsk Nynorsk

320,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka gir en innføring i bruk av kjøtt direkte og som råvare for industriell produksjon. Hygienisk kvalitet, kvalitetsegenskaper som mørhet, farge og aroma og egenskaper som påvirker hvor godt kjøttet egner seg som produksjonsråstoff, blir behandlet. Framgangsmåten for produksjon av farsevarer og spekepølser er grundig gjennomgått. Alle prosesser som behandles i boka settes i sammenheng med norsk regelverk. Et kapittel om reseptberegning gir gjennom oppgaver og eksempler innsikt i om en gitt resept gir et lovlig produkt. Merkeregler blir også behandlet. Boka er primært beregnet på bruk i videregående skole, Vg2 Matfag, men boka inneholder et godt utvalg av fordypningsstoff, og alle som er interessert i kjøtt kan lese boka med utbytte.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hemmer, Ellen (for) ; Evar, Einar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    133
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405853

Kundeanmeldelser

Frakt og levering