Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Konditorboka - programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget

2022, Pocket, Norsk Nynorsk

849,-

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Berntsen, Gudrunn (for) ; Fiskå, Gunvor (for) ; Nilsen, Cathrine (for) ; Stelander, Angela (for) ; Svendsen, Tonje (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    277
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    6. apr. 2022
  • Varenummer

    9788211044600

Kundeanmeldelser

Frakt og levering